Besparelser på MoriSeiki CNC-drejebænk fra slut 90'erne​.

Forhøjet produktivitet

Denne kunde investerede i sin første CMC maskine for en del år siden med det formål at kunne køre så optimalt som muligt, således at maskinen kunne blive afskrevet på kortest mulige tid.

Man har siden kørt sikkert på trods af at de skærende værktøjer har gennemgået en forrygende udvikling hvor producenten konsekvent har garanteret en produktivitetsstigning på 20 - 25% hver gang at HM-sorten er blevet opgraderet.

Kunden havde overset denne mulighed for at øge produktiviteten af sine emner ved kontinuerligt at bruge samme data som da man kørte maskinen ind, hvorfor han har mistet en oplagt mulighed

for at øge sin indtjening pr. produceret time.

Vi gjorde kunden opmærksom på at der var mulighed for at øge indtjeningen pr. produceret time ved at ændre program, værktøj, skær samt data. Igennem denne process opnåede kunden en besparelse på 250 timer årligt på to emner.​

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os idag!

Vi skaber overblik og rådgiver
​igennem en fuldkommen proces

Vi prioriterer at ​I som kunde oplever vores rådgivning som en fuldkommen proces, hvilket giver jer overblik og styrker jeres muligheder for at træffe det rigtige valg. Dette kommer til udtryk gennem:

Analyse af processen

Forslag til forbedring

Procesgennemførsel

Rapportering af resultatet

Firmainfo​rmation

CEMAGE ApS

CVR: 30197267

Kontaktinformation

Tlf.: +45 24 45 72 45

E-mail: info@cemage.dk