PCD ikke bare diamant​

​Vi skaber værdi for Din virksomhed​

PCD i flere forskellige kvaliteter​ - det som karakteriser PCD kvaliteter er sintringen og korn størrelsen på diamanterne jo større kornet bliver des grovere bliver skæret, dette har indflydelse på hvilke type af materiale som de forskellige PCD kvaliteter præstere bedst i.

Vi operere med 3 forskellige PCD kvaliteter

  • PCDWSSPA1 er en meget finkornet PKD kvalitet med korn str. 0.5 my som giver 8000 - 10000 Vickers p.g.a af den fine korn størrelse opnås en skarp skærkant samt en god styrke, en kvalitet der er velegnet til PTFE materialer med højt kulstof indhold og Acryl materialer hvor behovet er klare overflader.
  • PCDWSSPA2 er en middelkornet PKD kvalitet med en korn str. 10 my som giver 1000 - 12000 Vickers, ved sintring af partikel diamantens korn med samme størrelse opnås en god slidstyrke i alm. aluminiums legeringer, hvor er behov for super finish.
  • PCDWSSPA3 er en grovkornet PKD kvalitet med en korn str. > 25 my som giver 1000 - 12000 Vickers, sintring af de uslebne diamanter korn med fører højeste slidstyrke derved er velegnet til bearbejdning i Aluminiums legeringer med højt silicium indhold - Aluminiums komposit materialer - Semi sintret keramik.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller manglende information.​

Vi skaber overblik og rådgiver
​igennem en fuldkommen proces

Vi prioriterer at ​I som kunde oplever vores rådgivning som en fuldkommen proces, hvilket giver jer overblik og styrker jeres muligheder for at træffe det rigtige valg. Dette kommer til udtryk gennem:

Analyse af processen

Forslag til forbedring

Procesgennemførsel

Rapportering af resultatet

Firmainfo​rmation

CEMAGE ApS

CVR: 30197267

Kontaktinformation

Tlf.: +45 24 45 72 45

E-mail: info@cemage.dk